Η αλήθεια για τα φρούτα

Истината за плодовете

Είναι γνωστό εδώ και αιώνες ότι τα φρούτα είναι μια από τις πιο θεραπευτικές τροφές σε αυτόν τον πλανήτη. Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες, μπορεί να έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στη στάση μας απέναντι στις μπανάνες, τα μήλα, τα πεπόνια και τα μάνγκο. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τα φρούτα σε σημείο να τα αποφεύγουν εντελώς. Αυτή η ανεξήγητη απόκλιση από την ιστορική μας ευλάβεια για τα φρούτα οφείλεται στα ψέματα που προέρχονται από τα ανώτερα κλιμάκια του κλάδου της υγείας τόσο στη συμβατική όσο και στην εναλλακτική ιατρική. Εάν και εσείς φοβάστε να καταναλώσετε φρούτα, οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουν τις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες αυτής της ομάδας τροφίμων και τα αμέτρητα οφέλη που μπορούν να φέρουν σε εσάς και την οικογένειά σας.

Στην πραγματικότητα, τα φρούτα είναι η πιο σημαντική τροφή που πρέπει να καταναλώνουμε κατά τη θεραπεία ασθενειών, και όμως πολλοί άνθρωποι τα αποφεύγουν εσκεμμένα επειδή έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας του φόβου για τα φρούτα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι με την αποφυγή τους βλάπτουν την υγεία τους. Τρία πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτή την ανησυχητική πραγματικότητα. Πρώτον, υπάρχουν περισσότερα φρούτα διαθέσιμα σε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ. Μπορούμε πλέον να εισάγουμε φρούτα από άλλες χώρες εκτός εποχής και οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον μερικά φρούτα όλο το χρόνο. Σε πολλές περιοχές, υπάρχει πρόσβαση σε άφθονα φρούτα όλο το χρόνο - κάτι που δεν ήταν διαθέσιμο πριν από έναν αιώνα, πριν από τις δραματικές βελτιώσεις στα συστήματα ψύξης και μεταφοράς, που τελικά βελτίωσαν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση που έχουμε τώρα σε άφθονα φρούτα.

Δεύτερον, παρόλο που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε φρέσκα και βιολογικά φρούτα όλο το χρόνο, οι άνθρωποι καταναλώνουν λιγότερα φρούτα από ποτέ. Αυτό οφείλεται σε απώτερα κίνητρα και παραπληροφόρηση που μας προειδοποιούν να μείνουμε μακριά από τα φρούτα λόγω της περιεκτικότητάς τους σε ζάχαρη, σε παραπλανητικά και ανακριβή τεστ που λένε σε κάποιους ότι έχουν δυσανεξία στη φρουκτόζη και στην έντονη εστίαση σε σύγχρονες δίαιτες υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που υποστηρίζεται ότι είναι υγιεινές. Τον Φεβρουάριο, τα σούπερ μάρκετ διαθέτουν βουνά με υπέροχα φρούτα που περνούν οι πελάτες επειδή κάποιος τους είπε ότι τα φρούτα πρέπει να αποφεύγονται.

Τρίτον, οι άνθρωποι σήμερα υποφέρουν από χρόνιες ασθένειες περισσότερο από ποτέ. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στους γιατρούς και τους ειδικούς τους για χρόνια κόπωση , αϋπνία , ομίχλη του εγκεφάλου , ζάλη , κατάθλιψη, άγχος, αίσθημα παλμών, ακμή , πέτρες στη χολή , πέτρες στα νεφρά , αρθρίτιδα , νόσο του Lyme , λύκο, σκλήρυνση κατά πλάκας , ALS , νόσο του Πάρκινσον , οξύ , διαβήτης παλινδρόμηση και άλλα ανεξήγητα συμπτώματα και καταστάσεις. Το έργο του Healer Medium είναι αφιερωμένο στο να βοηθά τους ανθρώπους να θεραπεύονται από συμπτώματα και καταστάσεις που είναι μυστηριώδεις για τους ιατρούς τους, με την ανείπωτη αλήθεια του τι κρύβεται πίσω από αυτές και αμέτρητες άλλες μυστηριώδεις χρόνιες ασθένειες και συμπτώματα. Όμως, η έρευνα και η επιστήμη είναι δεκαετίες πίσω από αυτό που πρέπει να είναι για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη αίσθηση της υγείας τους, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν. Τα τελευταία χρόνια, τα φρούτα έχουν κατηγορηθεί για αυτή την αύξηση του αριθμού των ασθενειών και των συμπτωμάτων. Ωστόσο, οι άνθρωποι τρώνε λιγότερα φρούτα και αρρωσταίνουν όλο και περισσότερο.

Το κίνημα κατά των φρούτων

Στην κορυφή του κλάδου της υγείας, τόσο συμβατικής όσο και εναλλακτικής, υπάρχει ένα συμφέρον που σκοπίμως προσπαθεί να σας αποθαρρύνει από την κατανάλωση φρούτων, παρόλο που τα φρούτα είναι γνωστό ότι είναι ωφέλιμα και απαραίτητα για την ευημερία μας για όσο καιρό υπάρχουμε. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι στον ιατρικό κόσμο δεν έχουν κατά βάθος τα καλύτερα συμφέροντά μας. Ωστόσο, η ιατρική βιομηχανία είναι ακριβώς αυτό: μια βιομηχανία. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούμε να πιστεύουμε ότι ολόκληρος ο κόσμος της υγειονομικής περίθαλψης έχει καθαρά κίνητρα, εξακολουθεί να είναι μια επιχείρηση, και μάλιστα τεράστια. Όταν πρόκειται για χρήματα, ειδικά στον βαθμό που είναι στον ιατρικό κλάδο, τα κίνητρα παραμορφώνονται και η απληστία εισχωρεί. Εάν ο πληθυσμός τρώει λιγότερα φρούτα, η ιατρική βιομηχανία κερδίζει περισσότερα χρήματα από φαρμακευτικά προϊόντα, διαδικασίες και φροντίδα, που ξαφνικά γίνονται πολύ πιο απαραίτητα λόγω της αύξησης των χρόνιων ασθενειών. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν μιλάμε για τους καταπληκτικούς γιατρούς, χειρουργούς και φροντιστές που έχουμε την ευλογία να έχουμε. Οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας κάθε είδους είναι σωτήρες και συμπονετικοί θεραπευτές. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι με τις καλύτερες προθέσεις και δυστυχώς είναι παγιδευμένοι σε έναν κλάδο που οδηγείται από κρυφές ατζέντες.

Από την άλλη με τα φρούτα τα λεφτά είναι πολύ λίγα. Αυτός δεν είναι ένας κλάδος με λομπίστες, ομάδες συμφερόντων και βαριά χρηματοδοτούμενες μελέτες που επωφελούνται από ασθένειες. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει πολύ μικρή χρηματοδοτούμενη επιστημονική έρευνα που σχετίζεται με τα φρούτα. Κανείς δεν θέλει να χρηματοδοτήσει την έρευνα για τις μπανάνες γιατί δεν υπάρχουν χρήματα στις μπανάνες. Μόνο χρήματα χάνονται στον ιατρικό κλάδο λόγω των καταναλωτών που τρώνε μπανάνες και ως εκ τούτου βελτιώνουν την υγεία τους και έχουν λιγότερες ιατρικές εξαρτήσεις. Και σε αντίθεση με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις ομάδες συμφερόντων, οι παραγωγοί μπανάνας δεν έχουν τα χρήματα να χρηματοδοτήσουν τη δική τους επιστημονική έρευνα για να πείσουν τον πληθυσμό να καταναλώσει περισσότερο από το προϊόν τους. Είναι δυσάρεστο να σκεφτόμαστε την επιστήμη και την έρευνα με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε και αλλάζει δραματικά και αρνητικά τον τρόπο και τα είδη των τροφίμων που καταναλώνουν οι άνθρωποι. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι είναι πιο άρρωστοι από ποτέ.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στο κίνημα κατά των φρούτων είναι οι άνθρωποι που σκόπιμα διαδίδουν ψέματα σχετικά με τον φόβο τους. Αρχικά, η ιδέα ότι οι μπανάνες είναι επιβλαβείς προήλθε από ένα άτομο, όπως και η ιδέα ότι πρέπει να μείνουμε μακριά από το καρπούζι, τα βερίκοκα και τα πορτοκάλια. Αυτός ο τύπος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από χάπια φρούτων που οι καταναλωτές δεν θα αγόραζαν αν έτρωγαν φρούτα στη φυσική τους μορφή. Αυτό το άτομο εμπορεύεται το προϊόν ως μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στα φρούτα, κάτι που, φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν πιστέψει το έξυπνο μάρκετινγκ και μια χιονοστιβάδα παραπληροφόρησης αρχίζει να εξαπλώνεται. Είναι εύκολο να επηρεαστείς σήμερα από αυτή την πρώιμη επίθεση στα φρούτα που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Έκτοτε, η ιδέα ότι η αποφυγή των φρούτων είναι η πιο υγιεινή επιλογή, ότι τα φρούτα προκαλούν προβλήματα υγείας και αύξηση βάρους και ότι η ζάχαρη στα φρούτα είναι το ίδιο πράγμα με τη ζάχαρη στα μπισκότα και τις καραμέλες, έχει φουντώσει στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Τα φρούτα είναι η πιο υγιεινή και θεραπευτική τροφή που έχουμε στη διάθεσή μας και είναι απαραίτητα για όποιον πάσχει από μια χρόνια ασθένεια ή σύμπτωμα. Το κίνημα κατά της ζάχαρης έχει πείσει τους ανθρώπους ότι η εξάλειψη της ζάχαρης από τη διατροφή με τη μορφή καραμέλας, σόδας και παγώματος θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει την εξάλειψη των ροδάκινων, του ανανά και των φραουλών.

Η σκληρή δουλειά του κινήματος κατά των φρούτων έχει αποδώσει και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πλέον πεπεισμένοι ότι τα φρούτα κάνουν κακό στην υγεία τους. Είναι κάτι παραπάνω από εύκολο να πιστέψουμε την ιδέα ότι τα φρούτα μπορεί να είναι επικίνδυνα, ειδικά επειδή η βιομηχανία υγείας και τα περιοδικά δημιουργούν τόσο μεγάλη σύγχυση γύρω από αυτήν την ιδέα. Και η πιο ισχυρή τακτική του κινήματος κατά των φρούτων είναι ο φόβος. Σε τρομάζουν με κακά επιστημονικά δεδομένα και χαρακτηρίζουν επικίνδυνες τις δίαιτες με βάση τα φρούτα. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το θέμα και απλά αποφάσισαν να αποφύγουν το φρούτο, σε περίπτωση που αυτό που τους λένε είναι αλήθεια. Ειδικά οι σημερινές μοντέρνες δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά τροφοδοτούν αυτό το μαζικό κύμα φόβου για τα φρούτα βάζοντας φρούτα και επεξεργασμένη ζάχαρη στο ίδιο καλάθι, αντί να κατανοούν και να διακρίνουν μεταξύ των δύο. Όπως μοιράζεται ο Anthony William στο βιβλίο του «The Medium Healer» , τα φρούτα περιέχουν νερό, μέταλλα, βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και την εξαιρετικά σημαντική για αυτά γλυκόζη. Αυτό δεν είναι καν το ίδιο με την επεξεργασμένη και επιβλαβή ζάχαρη που περιέχεται σε μια καραμέλα, κέικ σοκολάτας ή παγωτό και δεν έχει θρεπτική αξία.

Η αλήθεια για τα φρούτα

Ο λόγος που αυτή η ερώτηση είναι τόσο σημαντική είναι ότι τα φρούτα είναι στην πραγματικότητα η πιο σημαντική ομάδα τροφίμων που πρέπει να καταναλώνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από χρόνιες ασθένειες και περιττές ταλαιπωρίες σε όλη τη ζωή σας. Όπως θα γίνει σαφές αργότερα σε αυτό το άρθρο, τα φρούτα όχι μόνο προλαμβάνουν τις ασθένειες, αλλά και επιβραδύνουν τη γήρανση, καταστρέφουν τα παθογόνα και θεραπεύουν το σώμα μας σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν μας λένε να φοβόμαστε τα φρούτα, ουσιαστικά μας λένε να αποφεύγουμε αυτό ακριβώς που θα μας φέρει τη μεγαλύτερη ζωή. Υπάρχει τόση παραπληροφόρηση γύρω από τα φρούτα που είναι σημαντικό να τα απομυθοποιήσετε για χάρη της υγείας και της ευημερίας σας και της οικογένειάς σας.

Φρούτα εκτός εποχής

Υπάρχει μια φήμη ότι πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε φρούτα εκτός εποχής που έχουν αποσταλεί από άλλα μέρη του κόσμου όπου τα φρούτα είναι στην εποχή τους. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα ψέματα που διαιωνίζουν τον φόβο των φρούτων. Αν και το πεπόνι μπορεί να μην είναι της εποχής στο δικό σας μέρος του κόσμου, καλλιεργήθηκε την εποχή του σε άλλο μέρος. Αυτό σημαίνει ότι ο καρπός περιέχει τις ίδιες βιταμίνες και μέταλλα όπως όταν το αγοράζετε κατά την τοπική εποχή πεπονιού. Αν καταφέρετε να πιάσετε ένα φρούτο εκτός εποχής για την περιοχή σας, μην το φοβηθείτε, γιατί είναι θαύμα που βρίσκεται στο κατάστημά σας. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή υπενθύμιση των παλιών ημερών πριν από αιώνες, όταν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες παρήγγειλαν παραδόσεις φρούτων από εξωτικές χώρες, ώστε να συνεχίσουν να τρώνε φρούτα όλο το χρόνο και να παραμείνουν υγιείς. Οι βασιλικοί είχαν πρόσβαση σε φρούτα στα οποία οι αγρότες δεν είχαν πρόσβαση. Οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του παρελθόντος ζούσαν πολύ περισσότερο από τους αγρότες χάρη στα φρούτα που κατανάλωναν. Αναμφίβολα, η μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C που κατανάλωναν από το φρούτο διατήρησε το ανοσοποιητικό τους σύστημα πιο δυνατό. Ας είναι αυτός ένας τρόπος να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε που έχουμε πρόσβαση σε φρούτα όλο το χρόνο.

Η αλήθεια για την ωρίμανση των φρούτων

Ένας άλλος φόβος που σχετίζεται με τα φρούτα είναι ότι τα φρούτα που πωλούνται στα καταστήματα δεν είναι υγιεινά επειδή δεν μαζεύονται όταν είναι ώριμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα φρούτα μπορούν να ωριμάσουν όταν μαζευτούν την κατάλληλη στιγμή. Οι παραγωγοί και οι αγρότες είναι πολύ εξοικειωμένοι με τους καρπούς που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μαθαίνοντας να καλλιεργούν και να συγκομίζουν. Ο καρπός που συλλέγεται άγουρος, εάν εντός της κατάλληλης περιόδου, θα ωριμάσει σωστά από το δέντρο ή το αμπέλι και θα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως όταν μαζεύονται πλήρως ώριμα. Δυστυχώς, αυτή η παραπληροφόρηση αποτρέπει τους ανθρώπους από την κατανάλωση των φρούτων που διατίθενται στα καταστήματα. Αν έχετε φρούτα στον πάγκο σας και δεν ωριμάζουν ποτέ, κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια, σημαίνει ότι μαζεύτηκαν πολύ νωρίς και προφανώς δεν πρέπει να το καταναλώσετε. Όταν ένα φρούτο όπως η μπανάνα γίνεται από πράσινο σε κίτρινο και στίγματα, σημαίνει ότι μαζεύτηκε στο κατάλληλο παράθυρο και θα σας προσφέρει όλα τα οφέλη σαν να είχε ωριμάσει στο δέντρο.

Η αλήθεια για τις υβριδικές ποικιλίες

Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τα φρούτα λόγω των υβριδικών ποικιλιών, αλλά αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα ότι οι πληροφορίες που διαδίδονται είναι ψευδείς. Οι υβριδικές ποικιλίες δεν είναι το ίδιο πράγμα με τους ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς). Όταν ένα φρούτο είναι ΓΤΟ, σημαίνει ότι το φυτό έχει αλλοιωθεί σε γενετικό επίπεδο, και αυτό είναι ένα από τα πιο καταστροφικά πράγματα που συμβαίνουν στα τρόφιμα μας αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, το κίνημα κατά των ΓΤΟ κάνει απίστευτη δουλειά διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που δεν είναι ΓΤΟ φέρουν την κατάλληλη επισήμανση, ώστε οι καταναλωτές να αρχίσουν να συνειδητοποιούν αυτό το ζήτημα, το οποίο έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας. Οι υβριδικές ποικιλίες, από την άλλη πλευρά, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι υβριδικές ποικιλίες έχουν δημιουργηθεί εδώ και αιώνες - οι πρώτες χρονολογούνται πριν από 3.500 χρόνια στην Κίνα. Αυτή είναι μια εντελώς φυσική διαδικασία που μας έχει δοθεί για να ανακαλύψουμε όλες τις ποικιλίες φρούτων και λαχανικών.

Για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε ένα νέο είδος μήλου ή διασταυρώνετε ένα δαμάσκηνο με ένα βερίκοκο, δεν πρόκειται για διαδικασία γενετικής τροποποίησης. Η γενετική τροποποίηση περιλαμβάνει την απομόνωση, το συνδυασμό και την προσαρμογή γονιδίων από μη συγγενικά είδη για την παραγωγή ενός συγκεκριμένου επιθυμητού αποτελέσματος. Οι διαδικασίες υβριδισμού, από την άλλη, περιλαμβάνουν διασταυρούμενη επικονίαση και εμβολιασμό, που είναι απολύτως φυσικές και δεν πρέπει να θεωρούνται καθόλου επικίνδυνες. Επιπλέον, ο υβριδισμός ανοίγει νέους τομείς διατροφικών και φυτοχημικών δυνατοτήτων. Οι νεοδημιουργημένοι καρποί από διασταυρούμενη επικονίαση και εμβολιασμό δημιουργούν ανεξερεύνητα αντιοξειδωτικά και ανθοκυανίνες που μπορούν να μας ωφελήσουν πολύ. Στην πραγματικότητα, ο υβριδισμός είναι ο τρόπος που φτάσαμε εδώ. Έτσι έφτασε ως εδώ το δικό μας είδος. Πριν από πολύ καιρό, υπήρχε μόνο ένα είδος μήλου. Αλλά χάρη στις υβριδικές ποικιλίες, χιλιάδες ποικιλίες μήλων αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο σήμερα, γεγονός που έχει δημιουργήσει όλο και περισσότερα θρεπτικά συστατικά που μας βοηθούν να παραμείνουμε ζωντανοί.

Όταν διασταυρώνουμε ποικιλίες, ο νέος τύπος φυτού αλλάζει με τρόπο που δεν μπορούμε καν να παρατηρήσουμε. Ορισμένες ρίζες είναι βαθύτερες, άλλες απλώνονται ευρύτερα, μερικά φυτά εξάγουν διαφορετικά θρεπτικά συστατικά από το έδαφος και άλλα απορροφούν το ηλιακό φως διαφορετικά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο δίνουν στο νέο φρούτο διαφορετική γεύση και εμφάνιση. φέρνουν επίσης αυτό το νέο σύνολο θρεπτικών συστατικών στο τραπέζι. Υπάρχουν τόσα πολλά παραδείγματα των όμορφων ποικιλιών φρούτων που μπορούμε τώρα να απολαύσουμε χάρη στην υβριδική διασταύρωση. Το μύρτιλο είναι ένα υβρίδιο μεταξύ ενός βατόμουρου και ενός βατόμουρου. Το λεμόνι Meyer είναι ένα υβρίδιο μεταξύ ενός λεμονιού και ενός μανταρινιού. Το Tangelo είναι μια διασταύρωση μανταρινιού και γκρέιπφρουτ ή πόμελο.

Χρειαζόμαστε βιταμίνη C.

Υπάρχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που δεν είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας, αλλά χρειαζόμαστε βιταμίνη C. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν. Είναι απολύτως απαραίτητο να συνεχίσουμε να ζούμε. Και ποιες είναι οι πηγές βιταμίνης C με την υψηλότερη περιεκτικότητα; Όλα τα διαφορετικά φρούτα που είναι στη διάθεσή μας. Μάλλον θα τεθεί το ερώτημα, αν αυτό ισχύει, πώς μπορεί κάποιος που δεν τρώει ποτέ φρούτα να συνεχίσει να ζει; Η απάντηση είναι ότι πολλοί άνθρωποι παίρνουν κατά λάθος βιταμίνη C χωρίς να το καταλαβαίνουν, καθώς πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα είναι εμπλουτισμένα με συνθετικές βιταμίνες, ή λαμβάνουν πολυβιταμίνες που περιέχουν μικρή ποσότητα βιταμίνης C , ή απλά τρώνε ένα τυχαίο κομμάτι φρούτου από μάφιν με μύρτιλλα, μια φέτα μηλόπιτα ή περιστασιακά τσιμπολογούν ένα μήλο.

Τα φρούτα είναι αντιικά και αντιβακτηριακά 

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους είναι τόσο σημαντική η κατανάλωση φρούτων είναι ότι σταματούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς στα ίχνη τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν ιούς και βακτήρια που προκαλούν μυστηριώδη συμπτώματα και καταστάσεις. Αυτή είναι μια πληροφορία που αποκαλύπτει ο Άντονι Γουίλιαμ σε όλα του τα βιβλία . Αλλά ο βαθμός στον οποίο τα παθογόνα ευθύνονται για χρόνιες ασθένειες και συμπτώματα, και πόσα μεταλλαγμένα στελέχη και είδη υπάρχουν, είναι ακόμα άγνωστο στην ιατρική επιστήμη και έρευνα. Εν μέσω της προσπάθειας να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας από αυτές τις καταστάσεις, τα φρούτα είναι ο καλύτερος φίλος μας επειδή σταματούν τους ιούς και σκοτώνουν τα βακτήρια. Για παράδειγμα, όταν κάποιος έχει στρεπτόκοκκο , η οποία είναι η αληθινή άγνωστη αιτία υπερανάπτυξης βακτηρίων του λεπτού εντέρου (SIBO) , πόνος και συμφόρηση κόλπων, φλεγμονή του μέσου ωτός, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, εντερικές διαταραχές, πονόλαιμος, στελέχη και κυστική ακμή , τα βακτήρια συχνά ζουν σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Όταν τρώτε φρούτα, σκοτώνει τα βακτήρια και αρχίζει να τα ξεπλένει από το σώμα. Ωστόσο, οι καρποί ενοχοποιούνται συχνά για τις καταστάσεις που αναφέρονται εδώ, όταν στην πραγματικότητα το παθογόνο έχει εγκατασταθεί και προκαλεί τα προβλήματα. Όταν οι άνθρωποι έχουν SIBO, τους λένε να μείνουν μακριά από τη ζάχαρη, συμπεριλαμβανομένων όλων των φρούτων. Φυσικά, η ζάχαρη με τη μορφή σιροπιού καλαμποκιού υψηλής περιεκτικότητας σε φρουκτόζη θα πρέπει να αποφεύγεται γιατί θα προκαλέσει τον όλεθρο στον εντερικό σας σωλήνα, ειδικά αν έχετε προβλήματα με κάτι σαν το SIBO. Ωστόσο, τα φρούτα πρέπει να καταναλώνονται σε αφθονία για να καταστραφούν οι στρεπτόκοκκοι που προκαλούν την ασθένεια.

Τα φρούτα σταματούν τη γήρανση

Όλοι έχουμε ακούσει ότι τα φρούτα έχουν αντιοξειδωτικά, αλλά τι σημαίνει αυτό; Με λίγα λόγια, τα φρούτα σταματούν και εμποδίζουν την οξείδωση, η οποία είναι η διαδικασία που μας γερνάει. Επιπλέον, τα φρούτα εμποδίζουν την οξείδωση των τοξικών βαρέων μετάλλων , από τα οποία σχεδόν όλοι έχουμε κάποια ποσότητα στον εγκέφαλό μας (μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στο βιβλίο «The Healer Medium» ). Όταν τα τοξικά βαρέα μέταλλα οξειδώνονται, δημιουργείται μια δηλητηριώδης χημική δεξαμενή που μολύνει τα εγκεφαλικά κύτταρα και μειώνει τη δραστηριότητα των ηλεκτρικών ερεθισμάτων. Αυτή η διαδικασία οξείδωσης μπορεί να οδηγήσει σε πολλές διαφορετικές νευρολογικές καταστάσεις, όπως Αλτσχάιμερ, απώλεια μνήμης, Πάρκινσον , κατάθλιψη, άγχος, διπολική διαταραχή και πολλά άλλα. Τα μούρα, ειδικά τα άγρια ​​βατόμουρα , βοηθούν στην πρόληψη αυτής της οξείδωσης και εμποδίζουν τον εγκέφαλο να σαπίσει ως απόκριση σε αυτά τα δηλητήρια. Οι καρποί βοηθούν όχι μόνο σε νευρολογικές παθήσεις, αλλά και σε οποιοδήποτε από τα χιλιάδες συμπτώματα και ασθένειες που υποφέρουν οι άνθρωποι.

Τα κύτταρά μας λειτουργούν με ζάχαρη

Η ζάχαρη, αν και μπορεί να ακούγεται σαν ένας εχθρός που πρέπει να αποφεύγουμε λόγω των συνηθειών μας, στην πραγματικότητα ελέγχει κάθε κύτταρο του σώματός μας, ειδικά τον εγκέφαλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε το σωστό είδος ζάχαρης, το οποίο βρίσκεται στα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, όπως οι πατάτες, οι γλυκοπατάτες και το χειμωνιάτικο σκουός. Ίσως έχετε ακούσει ότι ο εγκέφαλος αποτελείται κυρίως από λίπος. Αυτή είναι μια σύγχρονη θεωρία που είναι δημοφιλής σήμερα, αλλά και ανακριβής. Στην πραγματικότητα, ο εγκέφαλος αποτελείται από αποθηκευμένο γλυκογόνο, το οποίο είναι κυρίως γλυκόζη. Όταν υποφέρετε από εγκεφαλική ομίχλη , συνήθως σημαίνει ότι ο εγκέφαλός σας δεν παίρνει αρκετή ζάχαρη για να λειτουργήσει σωστά. Στην πραγματικότητα, εάν τα κύτταρα σας δεν λαμβάνουν αρκετή γλυκόζη, θα πεθάνετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να μας κρατήσει σε κίνηση. Από την άλλη, το λίπος δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση. Αν προσπαθήσεις να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σου, το σώμα σου θα χρησιμοποιήσει κάθε κομμάτι από τα αποθέματα γλυκόζης του για να σε κρατήσει ζωντανό, αλλά τελικά είτε δεν θα ζήσεις πολύ είτε σύντομα θα τα παρατήσεις και θα βρεις τον εαυτό σου να «ενδώσει» και να τρως μια μπάρα σοκολάτας στη μέση του διαδρόμου καραμέλας πριν φτάσεις στο ταμείο, αρπάζοντας τις κοπέλες σου ενώ σε πιάνει η κοπέλα σου. μαρούλι ή λαχτάρα για ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα στο τέλος κάθε μέρας (όλα περιέχουν ζάχαρη, αν και όχι του υγιεινού είδους). Υπάρχει λόγος που λαχταρούμε τη ζάχαρη και τα γλυκά πράγματα. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε αυτήν την άγνωστη αλήθεια: κάθε θρεπτικό συστατικό που χρειαζόμαστε δεν μπορεί να απορροφηθεί αν δεν συνοδεύεται από γλυκόζη! Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσα συμπληρώματα παίρνετε ή πόσο βιολογικά ή καθαρά είναι τα τρόφιμα σας, εάν δεν έχετε αρκετή γλυκόζη για να μεταφέρετε θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα σας, δεν θα σας βοηθήσουν. Ο Άντονι Γουίλιαμ το συζητά αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο του «Liver Help».

Τι συμβαίνει με τα φρούτα σε δίαιτες υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά;

Πολλοί άνθρωποι που κατηγορούν τα φρούτα για πόνο, δυσφορία ή οποιαδήποτε από τις καταστάσεις ή συμπτώματα που αναφέρονται παραπάνω (ή άλλα που μπορεί να μην αναφέρονται) μπορεί απλώς να έχουν πάρα πολύ λίπος στη διατροφή τους. Αυτό συμβαίνει και με όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούν να φάνε φρούτα λόγω «δυσανεξίας στη φρουκτόζη». Μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια από τις μοντέρνες δίαιτες αποκαλείται χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Σχεδόν κάθε δίαιτα μπορεί να είναι πολύ υψηλή σε λιπαρά. Μάλιστα, η σύγχρονη διατροφή είναι εξαιρετικά πλούσια σε λιπαρά, χωρίς να έχει νόημα. Χάμπουργκερ, πατάτες τηγανιτές, μπέικον, γιαούρτι, γάλα, τυρί και στήθη κοτόπουλου, λάδι – τροφές που καταναλώνονται τακτικά έχουν πολύ λίπος. Εάν κάποιος κάνει δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα καταναλώνει μεγάλες ποσότητες λίπους. Αν και αυτές οι δίαιτες ισχυρίζονται ότι είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, είναι στην πραγματικότητα αδύνατο να καταναλωθούν οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που συμβουλεύονται οι άνθρωποι να τρώνε χωρίς να αποφεύγουν το λίπος. Ακόμη και τα στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα είναι γεμάτα λίπος. Επιπλέον, εάν ακολουθείτε χορτοφαγική διατροφή, μπορείτε να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων όπως τυρί, γάλα, γιαούρτι, κεφίρ, ξινή κρέμα, παγωτό και βούτυρο, τα οποία είναι γεμάτα λιπαρά. Μια χορτοφαγική δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, η οποία περιλαμβάνει την κατανάλωση πάρα πολλών ξηρών καρπών, σπόρων, αβοκάντο, καρύδας και ελαίων, είναι επίσης πολύ κοινή.

Ο λόγος για τον οποίο το υπερβολικό λίπος στη διατροφή είναι προβληματικό με την κατανάλωση φρούτων, και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μπορεί να κουνούν το δάχτυλο στα φρούτα, είναι ότι η ζάχαρη δεν έχει πού να πάει. Όταν το αίμα σας γεμίζει συνεχώς με τόσο πολύ λίπος, ακόμη και το πιο υγιεινό είδος, το συκώτι σας φράσσεται με λιπώδη κύτταρα από χρόνο με τον χρόνο καταναλώνοντας τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Το συκώτι σας πρέπει να εξαντληθεί για να δημιουργήσει τη σύνθεση και την ποσότητα της χολής που απαιτείται για να εξουδετερώσει τις βλαβερές συνέπειες μιας δίαιτας υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όπως εξηγεί ο Anthony William στο βιβλίο "Help for the Liver", και το συκώτι σας αρχίζει να διασπάται και τα αποθέματά του μειώνονται. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό οδηγεί σε αύξηση βάρους και μια ολόκληρη σειρά από ασθένειες και συμπτώματα. Επιπλέον, η επένδυση του εντερικού σας σωλήνα και το κάτω μέρος του στομάχου σας καλύπτονται με λίπος και τελικά το λίπος τρώγεται. Το λίπος σκληραίνει στους βλεννογόνους καθώς σαπίζουν. Ωστόσο, η χολή του ήπατος δεν είναι αρκετά δυνατή για να καθαρίσει τα λίπη, έτσι συνεχίζουν να σαπίζουν και να παραμένουν ακριβώς εκεί που βρίσκονται, γεγονός που οδηγεί επίσης σε επιπλοκές στην υγεία.

Στη συνέχεια, όταν προσπαθείτε να φάτε ένα φρούτο, όπως ένα μήλο, ο πολτός, το δέρμα και η πηκτίνη αρχίζουν να μετακινούν το ταγγισμένο λίπος και να το σπρώχνουν προς τα κάτω. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να αρχίσετε να αποτοξινώνετε και να απομακρύνετε αυτά τα λίπη και άλλες τοξίνες, με πιθανή δυσφορία, εξάρσεις ακμής, δυσπεψία, πονοκεφάλους, εξανθήματα ή άλλα συμπτώματα. Εάν δεν κάνετε αποτοξίνωση, μπορεί να εξακολουθείτε να αισθάνεστε δυσφορία επειδή αισθάνεστε το παλιό λιπώδες στρώμα να κινείται προς τα έξω, κάτι που δεν είναι πάντα ευχάριστο για τον εντερικό σωλήνα και το στομάχι. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τα φρούτα επειδή κάνουν αυτό που έχουν σχεδιαστεί να κάνουν, το οποίο είναι να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ζωντανοί και να σας θεραπεύσουν. Επίσης, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τα φρούτα για την ταλαιπωρία που προκαλείται από το λίπος που εξακολουθεί να έχει συσσωρευτεί στο έντερό σας από τη συνειδητή ή ασυνείδητη κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές προσβολές, ηπατική νόσο, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και πολλά άλλα.

Η αλήθεια για τη δυσανεξία στη φρουκτόζη

Πολλοί πιστεύουν ότι δεν επιτρέπεται να τρώνε φρούτα επειδή είναι αλλεργικοί στα σάκχαρα και έχουν δυσανεξία στη φρουκτόζη, σύμφωνα με το τεστ που έχουν κάνει στο ιατρείο. Σε αυτή την περίπτωση όμως φταίνε τα λιπαρά και όχι τα φρούτα. Όταν τα παλιά λίπη διασπώνται ενώ βρίσκονται στην επένδυση του εντερικού σωλήνα ή όταν νέα λίπη γεμίζουν συνεχώς την κυκλοφορία του αίματος καθημερινά, οποιαδήποτε ζάχαρη στα φρούτα που τρώτε θα είναι πολύ δύσκολο να αφομοιωθεί επειδή η ζάχαρη δεν μπορεί να απορροφηθεί από αυτό το παχύ στρώμα λίπους. Με αυτόν τον τρόπο, το τεστ αναπνοής θα δείξει ότι έχετε ζάχαρη στην αναπνοή σας επειδή η ζάχαρη δεν είχε πού να πάει. Το μπλοκάρει όλο το λίπος.

Επιπλέον, τα τεστ δυσανεξίας στη φρουκτόζη που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι απλώς ανακριβή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με δυσανεξία στη φρουκτόζη αλλά δεν έχουν πρόβλημα να φάνε φρούτα. Όταν μάλιστα τρώνε φρούτα, τα προβλήματα υγείας τους εξαφανίζονται. Τα τεστ δυσανεξίας στη φρουκτόζη ανιχνεύουν οποιοδήποτε σάκχαρο βρίσκεται στο σώμα. Ακόμα κι αν φάγατε σοκολάτα πέντε ημέρες πριν, θα μπορούσε να προκαλέσει το τεστ. Κάτι που σχεδόν πάντα πυροδοτεί το τεστ είναι η λακτόζη στα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως ένα κομμάτι τυρί, το οποίο στην πραγματικότητα είναι γεμάτο ζάχαρη. Για το λόγο αυτό, το τεστ απλά δεν είναι ένα ακριβές εργαλείο και είναι εγγενώς ελαττωματικό.

Ένα άλλο τεστ που προκαλεί φόβο στους ανθρώπους είναι το τεστ ενζύμων, το οποίο παρέχει ένα συμπέρασμα για το εάν κάποιος έχει κληρονομική δυσανεξία στη φρουκτόζη (HFI). Αν κάποιος πει ότι έχει NPF, οι γιατροί δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ένα ένζυμο στο ήπαρ που ονομάζεται αλδολάση β. Μην μπερδεύεστε όμως. Όλοι έχουν αυτό το ένζυμο στο συκώτι τους, αλλά μειώνεται όταν ένα άτομο ακολουθεί δίαιτα πλούσια σε λιπαρά, όπως και εκατοντάδες άλλα ένζυμα. Εάν αρχίσετε να τρώτε πολλά φρούτα και μειώσετε τα επίπεδα λίπους σας, αυτό το ένζυμο θα ανακάμψει. Στην πραγματικότητα, δεν είναι δυνατόν να έχουμε πραγματική δυσανεξία στη φρουκτόζη. Η τραγωδία είναι ότι αυτό που αφαιρείται από τους ανθρώπους, οι καρποί, είναι η ίδια η θεραπεία για την ανεπάρκεια αλδολάσης β. Το NNF είναι μια διάγνωση παραμέλησης.

Όταν επαναφέρετε τα φρούτα στη διατροφή σας και μειώσετε την πρόσληψη λίπους, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθείτε και αν είστε παλαιό, κετογονικός, χορτοφάγος ή vegan, μπορείτε να βιώσετε τη θεραπεία του ήπατος και η λεγόμενη δυσανεξία στη φρουκτόζη μπορεί να εξαφανιστεί. Τα φρούτα τρέφουν κάθε κύτταρο σας με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και φυτοχημικά. Ανεξάρτητα από το πού προέρχεται η καταγωγή σας, τα φρούτα προορίζονται για την κατανάλωσή σας. Φρούτα από όλο τον κόσμο παρέχουν τα πιο απίστευτα θεραπευτικά οφέλη που οι άνθρωποι χάνουν λόγω παραπληροφόρησης σχετικά με τη δυσανεξία στη φρουκτόζη.

Ντομάτες κάτω από φωτιά

Οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή αναπτύσσουν φόβο για τις ντομάτες, παρόλο που είναι μια από τις πιο εκπληκτικές τροφές που μπορούμε να καταναλώσουμε. Οι ντομάτες περιέχουν έναν ειδικό τύπο άγνωστης βιταμίνης C που σταματά τουλάχιστον 20 διαφορετικούς τύπους καρκίνου. Αποτρέπουν επίσης την ανάπτυξη ινομυωμάτων, κύστεων, όγκων, λιπωμάτων και όζων του θυρεοειδούς και είναι αντιικά και αντιβακτηριακά. Μην πιστεύετε την παραπληροφόρηση γύρω από τις ντομάτες που είναι τόσο δημοφιλής σήμερα. Οι ντομάτες δεν είναι επικίνδυνες, ούτε πρέπει να αποφεύγονται. Η ντομάτα πάντα υπόκειται σε προσεκτικό έλεγχο γιατί κατατάσσεται στα νυκτόβια φυτά. Η νέα τάση της ημέρας προτείνει να αφαιρέσουμε τους σπόρους από τις ντομάτες, κάτι που δεν βοηθάει. Αυτή η τάση πηγάζει από καλοπροαίρετους ειδικούς που δεν γνωρίζουν τι προκαλεί τη νόσο του θυρεοειδούς και τις χρόνιες ασθένειες. Προσφέρουν διατροφικές συμβουλές που βασίζονται σε απαρχαιωμένες μελέτες που έχουν μεροληπτήσει τα αποτελέσματά τους, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να εμποδίσει τη θεραπεία.

Πώς να προχωρήσουμε

Πριν πιστέψετε τις πληροφορίες που σας λέει κάποιος, σκεφτείτε δύο φορές. Τα φρούτα δεν είναι ο εχθρός. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα φρούτα είναι ο σωτήρας μας και τα έχω δει να σώζουν ζωές ανθρώπων ξανά και ξανά. Για παράδειγμα, οι μπανάνες είναι ένα άλλο φρούτο που έχει κακή φήμη λόγω της συνεχούς καταιγίδας που βιώνει από το κίνημα κατά των φρούτων. Υπάρχουν όμως άτομα με νόσο του Crohn που υποφέρουν για χρόνια και, όταν πρόκειται να γίνει μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, αρχίζουν να τρώνε ώριμες μπανάνες και χυμό σέλινου και τα συμπτώματά τους υποχωρούν εντελώς.

Το πιο ειρωνικό μέρος για τους ανθρώπους που φοβούνται τα φρούτα λόγω παραπληροφόρησης, καθώς και την ενόχληση που μπορεί να βιώσουν όταν υπάρχει πολύ λίπος στη διατροφή τους, είναι ότι αυτό ακριβώς που αποφεύγουν θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα. Δεν θα πάρετε βάρος από τα φρούτα. μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Τα φρούτα δεν προκαλούν ακμή. σας βοηθούν να θεραπεύσετε από τα βακτήρια που το προκαλούν. Τα φρούτα δεν προκαλούν δυσπεψία. απορροφώνται από τα λίπη που επενδύουν το εσωτερικό των εντέρων. Τα φρούτα δεν προκαλούν διαβήτη. Αυτά είναι λίπη που εμποδίζουν τη ζάχαρη να εισέλθει στα κύτταρα και δημιουργούν αντίσταση στην ινσουλίνη. Τα φρούτα δεν προκαλούν εγκεφαλική ομίχλη. Μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καθαρό μυαλό, επειδή ο εγκέφαλός σας στην πραγματικότητα λειτουργεί με ζάχαρη και αποτελείται από γλυκόζη. Όταν πρόκειται για φρούτα, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα να φοβηθείς. Είναι ο σύμμαχός σας, ο καλύτερος φίλος σας, ο θεραπευτής σας και ο σωτήρας σας.

Ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθείτε, αρχίστε να μειώνετε την πρόσληψη λίπους και συμπεριλάβετε περισσότερα φρούτα στη διατροφή σας κάθε μέρα. Μπορείτε να το κάνετε όσο αργά χρειάζεστε. Εάν αισθάνεστε αδιαθεσία ή έχετε συμπτώματα, προσπαθήστε να μειώσετε ακόμη περισσότερο την πρόσληψη λίπους, ώστε να μπορείτε να τρώτε περισσότερα φρούτα. Πάρτε το βήμα βήμα και μέρα με τη μέρα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια λεπτομερή εξήγηση του φόβου για τα φρούτα και γιατί τα φρούτα είναι τόσο σημαντικά για εσάς στο βιβλίο "The Healer Medium" .

Για τη δημιουργία αυτού του άρθρου χρησιμοποιήθηκε υλικό από τον Anthony William - Medical Medium®

Ο Άντονι Γουίλιαμ, δημιουργός του παγκόσμιου κινήματος χυμού σέλινου και #1 συγγραφέας των μπεστ σέλερ των New York Times των "The Medium Healer: Cleanse for Health", "The Medium Healer: Help for the Liver", "The Medium Healer: The Most Useful Foods", "The Medium Healer: Thyroid Healing", "The Medium Healer" για την υγεία, "The Medium Healer" και "The Medium Healer" in the Branch: γεννημένος με τη μοναδική ικανότητα να συνομιλεί με το Πνεύμα της Συμπόνιας, το οποίο του παρέχει εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες για την υγεία που είναι μπροστά από την εποχή του.

Αυτό το ιστολόγιο, το περιεχόμενό του και όλο το σχετικό υλικό παρουσιάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή συνταγή. Τίποτα που περιέχεται ή είναι προσβάσιμο από αυτό το ιστολόγιο δεν πρέπει να θεωρείται ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή συνταγή, ούτε υπόσχεση οφελών, αξίωση θεραπείας, νομική εγγύηση ή εγγύηση για τα αποτελέσματα που πρέπει να επιτευχθούν . Ποτέ μην αγνοείτε τις ιατρικές συμβουλές και μην καθυστερείτε να τις αναζητήσετε λόγω κάτι που διαβάζετε σε αυτό το ιστολόγιο ή οποιουδήποτε σχετικού υλικού. Η Prirodnik EOOD και η ομάδα της δεν είναι ιατρικά πρόσωπα και δεν ισχυρίζονται ότι παρέχουν υπηρεσίες υγείας. Συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας πριν αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε τρέχον φάρμακο, θεραπεία ή φροντίδα, ή ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δίαιτας, άσκησης ή συμπληρώματος ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε μια ιατρική πάθηση , η οποία απαιτεί ιατρική φροντίδα. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας δεν έχει αξιολογήσει καμία δήλωση, αξίωση ή δήλωση που έγινε ή είναι προσβάσιμη από αυτό το ιστολόγιο ή οποιοδήποτε σχετικό υλικό. Το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου και οποιουδήποτε σχετικού υλικού δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τη γνώμη του Prirodnik EOOD ή του κύριου συγγραφέα και δεν είναι εγγυημένο ότι είναι σωστό, πλήρες ή ενημερωμένο. Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους πόρους στο Διαδίκτυο. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται ως αναφορές και βοηθήματα για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να βρείτε άλλους πόρους του Διαδικτύου που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και δεν προορίζονται να δηλώσουν ή να υπονοήσουν ότι η Prirodnik EOOD ή ο κύριος συγγραφέας συνιστά, υποστηρίζει, υποστηρίζει, χορηγεί ή σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο ή συνδέονται με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργανισμό που σχετίζεται με το αναφερόμενο υλικό ή είναι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιούν εμπορική ονομασία, καταχωρημένο εμπόριο εμπορικό σήμα, λογότυπο, νομική ή επίσημη σφραγίδα ή σύμβολο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που μπορεί να εμφανίζεται στο αναφερόμενο υλικό.

Προϊόντα από το άρθρο

Παρόμοια άρθρα

Πρόσθετες επιπλοκές του συνδρόμου βρώμικου αίματος – κιρσοί

Τα άτομα με κιρσούς συχνά «ευχαριστούν» κοροϊδευτικά τους προγόνους τους για αυτούς. Επειδή έχουμε δει αυτά τα σκοτεινά, προεξέχοντα αιμοφόρα αγγεία στα πόδια, τους αστραγάλους,...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Πρόσθετες επιπλοκές του συνδρόμου βρώμικου αίματος – σύνδρομο Raynaud

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από το σύνδρομο Raynaud. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αποχρωματισμό του δέρματος, που μερικές φορές συνοδεύεται από μυρμήγκιασμα και μούδιασμα, πιο συχνά στα...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Πρόσθετες επιπλοκές του συνδρόμου βρώμικου αίματος – ουρική αρθρίτιδα

Το μολυσμένο αίμα και η ουρική αρθρίτιδα πάνε χέρι-χέρι, όπως ένα σκιάχτρο σε ένα χωράφι με καλαμπόκι, ένα κουζινομάχαιρο στη διαδικασία μαγειρέματος ή ένα άλογο...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Πρόσθετες επιπλοκές του συνδρόμου βρώμικου αίματος – χρόνια φλεγμονή

Η φλεγμονή μπορεί να συμβεί για δύο διαφορετικούς λόγους, και μερικές φορές και για τους δύο ταυτόχρονα. Ο πρώτος λόγος είναι ο σωματικός τραυματισμός. Πέφτετε...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα