Ψημένα τριαντάφυλλα μήλων

Печени ябълкови рози

Τα ψημένα τριαντάφυλλα μήλου είναι σαν τη γέμιση μηλόπιτας, αλλά χωρίς την τραγανή κρούστα – όμορφα διαμορφωμένα σε φλιτζάνια και σερβίρονται ζεστά, κατευθείαν από το φούρνο. Και το πιο νόστιμο είναι πάντα η γέμιση, σωστά;

Μήλα: είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης! Βοηθήστε την πέψη με την εξαγωγή και την εξάλειψη βακτηρίων, παρασίτων, ιών και μούχλας από το πεπτικό σύστημα. Παρέχουν ένα ισορροπημένο αλκαλικό περιβάλλον όπου χρειάζεται, βοηθούν στην αντιμετώπιση της εκκολπωματίτιδας και στη μείωση της φλεγμονής στο στομάχι και τα έντερα. Τα μήλα έχουν επίσης ισχυρές καθαριστικές και θεραπευτικές ιδιότητες για τη χοληδόχο κύστη και το συκώτι – όχι μόνο αποτοξινώνουν αφαιρώντας απαλά τις συσσωρευμένες εναποθέσεις, αλλά βοηθούν επίσης στη διάλυση των χολόλιθων. Περισσότερες πληροφορίες για τα μήλα θα βρείτε στο άρθρο "Τα μήλα βοηθούν στον καθαρισμό των εντέρων" .

Σιρόπι σφενδάμου : χάρη στον συνδυασμό φυσικών σακχάρων και πλούσιας μεταλλικής σύνθεσης, φτάνει γρήγορα στο συκώτι και γίνεται άμεση πηγή θρεπτικών συστατικών. Είναι σαν μια ενδοφλέβια έγχυση για το συκώτι – περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων και άλλων πολύτιμων ενώσεων σε συνδυασμό με σάκχαρα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τη λειτουργία του ήπατος.

Λεμόνια: η υψηλή περιεκτικότητα των λεμονιών σε ασβέστιο συνδυάζεται με βιταμίνη C και μαζί εισέρχονται στο συκώτι, όπου ενεργοποιούν ένα συμφορημένο, συμφορημένο ή λιπώδες συκώτι, βοηθώντας στη διάσπαση και την απελευθέρωση λιποκυττάρων. Τα λεμόνια καθαρίζουν το αίμα, βελτιώνουν την απορρόφηση της γλυκόζης και προστατεύουν ακόμη και το πάγκρεας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα λεμόνια από το άρθρο «Τα λεμόνια και τα λάιμ καθαρίζουν το συκώτι».

Συστατικά:

Τρόπος παρασκευής:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου , χυμό λεμονιού και 1/2 κουτ. κανέλα μέχρι να ενωθούν καλά.

Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τα βουτάμε στο μείγμα του σιροπιού σφενδάμου , φροντίζοντας όλες οι φέτες να έχουν καλυφθεί καλά.

Τοποθετήστε τις φέτες μήλου σε 4 μικρά ταψί, ξεκινώντας από το εξωτερικό προς τα μέσα για να σχηματίσουν ένα σχήμα τριαντάφυλλου. Περιχύνετε κάθε μερίδα με την υπόλοιπη 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου .

Πασπαλίστε με την υπόλοιπη ποσότητα κανέλας για μια τελική πινελιά.

Ψήστε για 20-25 λεπτά, μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά. Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε ζεστό.

Μερίδα για 4 άτομα.

Για τη δημιουργία αυτού του άρθρου χρησιμοποιήθηκε υλικό από τον Anthony William - Medical Medium®

Ο Άντονι Γουίλιαμ, δημιουργός του παγκόσμιου κινήματος χυμού σέλινου και #1 συγγραφέας των μπεστ σέλερ των New York Times των "The Medium Healer: Cleanse for Health", "The Medium Healer: Help for the Liver", "The Medium Healer: The Most Useful Foods", "The Medium Healer: Thyroid Healing", "The Medium Healer" για την υγεία, "The Medium Healer" και "The Medium Healer" in the Branch: γεννημένος με τη μοναδική ικανότητα να συνομιλεί με το Πνεύμα της Συμπόνιας, το οποίο του παρέχει εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες για την υγεία που είναι μπροστά από την εποχή του.

Αυτό το ιστολόγιο, το περιεχόμενό του και όλο το σχετικό υλικό παρουσιάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή συνταγή. Τίποτα που περιέχεται ή είναι προσβάσιμο από αυτό το ιστολόγιο δεν πρέπει να θεωρείται ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή συνταγή, ούτε υπόσχεση οφελών, αξίωση θεραπείας, νομική εγγύηση ή εγγύηση για τα αποτελέσματα που πρέπει να επιτευχθούν . Ποτέ μην αγνοείτε τις ιατρικές συμβουλές και μην καθυστερείτε να τις αναζητήσετε λόγω κάτι που διαβάζετε σε αυτό το ιστολόγιο ή οποιουδήποτε σχετικού υλικού. Η Prirodnik EOOD και η ομάδα της δεν είναι ιατρικά πρόσωπα και δεν ισχυρίζονται ότι παρέχουν υπηρεσίες υγείας. Συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας πριν αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε τρέχον φάρμακο, θεραπεία ή φροντίδα, ή ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δίαιτας, άσκησης ή συμπληρώματος ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε μια ιατρική πάθηση , η οποία απαιτεί ιατρική φροντίδα. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας δεν έχει αξιολογήσει καμία δήλωση, αξίωση ή δήλωση που έγινε ή είναι προσβάσιμη από αυτό το ιστολόγιο ή οποιοδήποτε σχετικό υλικό. Το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου και οποιουδήποτε σχετικού υλικού δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τη γνώμη του Prirodnik EOOD ή του κύριου συγγραφέα και δεν είναι εγγυημένο ότι είναι σωστό, πλήρες ή ενημερωμένο. Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους πόρους στο Διαδίκτυο. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται ως αναφορές και βοηθήματα για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να βρείτε άλλους πόρους του Διαδικτύου που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και δεν προορίζονται να δηλώσουν ή να υπονοήσουν ότι η Prirodnik EOOD ή ο κύριος συγγραφέας συνιστά, υποστηρίζει, υποστηρίζει, χορηγεί ή σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο ή συνδέονται με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργανισμό που σχετίζεται με το αναφερόμενο υλικό ή είναι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιούν εμπορική ονομασία, καταχωρημένο εμπόριο εμπορικό σήμα, λογότυπο, νομική ή επίσημη σφραγίδα ή σύμβολο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που μπορεί να εμφανίζεται στο αναφερόμενο υλικό.

Προϊόντα από το άρθρο

Παρόμοια άρθρα

Μίνι vegan φριτάτες

Αυτές οι μίνι φριτάτες δεν περιέχουν αυγά και γαλακτοκομικά - δύο τροφές που συχνά τροφοδοτούν παθογόνα πίσω από μια σειρά από χρόνιες ασθένειες. Φτιαγμένες με...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Σορμπέ ροδάκινου με τζίντζερ

Αυτή η φρουτώδης απόλαυση πάγου μπορεί να παρασκευαστεί όλο το χρόνο – χρησιμοποιήστε τόσο συσκευασμένα κατεψυγμένα ροδάκινα όσο και αυτά που έχετε μαζέψει και καταψύξει...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Τηγανίτες πατάτας με φρέσκο ​​αγγούρι και σαλάτα ραπανάκι

Αυτές οι χρυσαφένιες τηγανίτες πατάτας γίνονται ευχάριστα τραγανές στο φούρνο και συμπληρώνονται υπέροχα από μια φρέσκια σαλάτα με αγγούρι και ραπανάκι. Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε,...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα
Νουντλς λαχανικών με κίτρινη σάλτσα κάρυ

Στις μέρες μας, τα καλύτερα πιάτα είναι αυτά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές προτιμήσεις. Αυτά τα noodles με κάρυ μπορούν να σερβιριστούν τόσο ωμά...

Από Aneliya Dikova
Διαβάστε περισσότερα